Fotograaf voor artiesten

Alle artiesten hebben professionele foto’s nodig; dat spreekt voor zichzelf. Een een foto van een uitvoerend artiest moet, hoewel het een stil beeld is, toch emotie en/of energie uitstralen en sprankelen. ik fotografeer uitvoerende artiesten tijdens hun presentaties op podia maar verder ook op iedere andere denkbare locatie.

Zakelijk portret

Veel online bedrijven etaleren hun werknemers door middel van een biografie met daarnaast een foto. Professionele portretfoto’s met een, bij het bedrijf passende uitstraling, zijn steeds belangrijker. Ik kan naar uw locatie toe komen of u en/of uw werknemers in een fotostudio vastleggen.

Portret

Een goede fotoschoot komt samen met u tot stand. Deze samenwerking zie je altijd terug in het portret. Als portretfotograaf ben ik altijd nieuwsgierig naar wie u bent omdat kennis van uw passies en drijfveren mij helpen een beter beeld te vormen van wie u bent en de manier waarop ik uw portret maak sterk beinvloeden. Open deur zegt u nu misschien? Ja, maar daarom niet minder waar.

Food- of culinaire fotografie

Bij culinaire fotografie is het van belang een goed evenwicht te vinden tussen bewerking en werkelijkheid. De beelden moeten sprankelend zijn en in de meest letterlijke zin ‘smaakmaken’. Vers en aantrekkelijk uitziende maaltijden; dat is waarschijnlijk ook wat u wilt in uw nieuwe brochure, op uw menukaart of op uw website en dat is precies waar ik naar streef bij culinaire fotografie.
Recently Updated